bezenac dordogne

Maison Martel

Het is geschikt voor 4 à 6 personen (4 volwassenen en maximaal 4 kinderen). Het huis staat op een geaccidenteerd terrein van ongeveer 1 hectare. Het is een U-vormig complex, bestaande uit schuur, zitkamer en huisgedeelte. Het aan de parkeerplaats gelegen pand (Huize Marthe) behoort eveneens tot het complex en kan separaat worden gehuurd. Beide panden zijn geheel zelfstandig met eigen voorzieningen.

  • Slaapkamer (voormalige schuur): tweepersoons bed (2 matrassen 80x200 cm)
  • Zitkamer: lichte kamer met zithoek met slaapbank, grote eettafel, doorgang naar keuken.
  • Begane grond: eetkeuken met terras en badkamer (douche , wastafel en toilet).
  • Eerste etage: bibliotheek, boerenbed (120 x 190)
  • Zolderetage: badkamer (douche, toilet en wastafel), slaapkamer met tweepersoonsbed (2 matrassen, 90 x 200 cm).
  • Op verzoek is een kinderbedje beschikbaar.

Aanwezig: vierpits gasfornuis met electrische oven, koelkast, wasmachine, satelliet-tv met Nederlandse zenders, radio/cd speler, dvd speler, internet (wifi).

Terrassen: één voor de keuken en zitkamer en één voor de bibliotheek. Parkeerplaats: overdekte vlakke parkeerplaats naast de zitkamer. De parkeerplaats wordt gedeeld met het ernaast gelegen huis (Huize Marthe). Er is een tweede parkeerplaats (niet vlak) naast de schuur. Bij aankomst betreedt u het huis via de keukendeur aan het keukenterras. Vanaf de parkeerplaats bereikt u het terras voor de keuken via een doorgang tussen schuur en zitkamer. Tuinmeubilair is aanwezig.

foto's van het Maison Martel